IMPONERENDE BLÅSEKRAFT, PATENTSØKT LYDDEMPING

OPPDAG VÅR RYGGBÅRNE BATTERIDREVNE LØVBLÅSER
Alternative product title

STILLEST PÅ MARKEDET

Teaser text

BGA 300 er den første ryggbårne batteriløvblåseren fra STIHL. Den er tilpasset profesjonell bruk innen vedlikehold av landskap og hage og kjennetegnes av en imponerende blåsekraft. Samtidig er den stillest på markedet takket være STIHL Silencer System (patentsøkt) med et lydnivå som maks. havner på 93 dB. Perfekt for støysensitive områder der du kan arbeide uten å forstyrre omgivelsene. 

Price information

Luftstrømmens hastighet: 86 m/s 
Luftkapasitet: 970 m3/h
Blåsekraft: 26 N

Vekt uten batteri: 7,4 kg
Vekt med batteri: 16,9 kg 

8 590,-*  (uten batteri og lader)

FORDELER MED BGA 300

• Imponerende blåsekapasitet
• Kan brukes i regn
• Kompatibel med Smart Connector 2
• Tåler slipptest i betong på 1 m høyde
• Stillest på markedet takket være STIHL Noise Reduction System 
 

ET LYDNIVÅ SÅ LAVT AT DET ER PATENTSØKT

Takket være innovasjonen STIHL Silencer System kan du utføre en profesjonell jobb – med full kraft – uten å forstyrre omgivelsene. Den patentsøkte løsningen gjør at du slipper den høye lyden fra luftinntaket på løvblåseren, og i stedet får et lavere lydnivå 360 grader rundt. Resultatet? Et lydnivå på maks. 93 dB. 

LENGRE ARBEIDSTID MED RYGGBÅRET KRAFT

Med våre ryggbårne batterier AR 3000 L og AR 2000 L som er kompatible med BGA 300, kan du arbeide med en kraft på opptil henholdsvis 26 og 23 N. Hvor lenge? AR 3000 L holder i 140 minutter og AR 2000 L i 97 minutter.

BGA 300

VIL DU VITE MER?

FÅ EKSPERTHJELP HOS VÅRE FORHANDLERE

Besøk nærmeste forhandler og få hjelp med valg av maskiner, batterier og ladestasjoner som passer til akkurat din virksomhet.

VELG BATTERIER OG LADERE

Vårt kraftfulle AP-system har fem forskjellige batteristyrker å velge blant som passer til alle maskinene i AP-systemet. Vil du alltid ha fulladede batterier? Oppdag våre effektive ladere.

EN TILKOBLET MASKINPARK

Med STIHL Connected har du full kontroll på tilgjengelighet, serviceintervaller og driftstimer – både på laptopen og mobilen.

BATTERISTYRKE FOR PROFFE