FULL KONTROLL PÅ MASKINPARKEN MED STIHL CONNECTED

PÅMINNELSER OM SERVICEINTERVALLER

Med STIHL Connected får du en digital oversikt over hele maskinparken – på mobilen eller datamaskin – og får påminnelser når det er på tide med service. Dessuten kan du knytte andre merker enn STIHL til systemet for å samle hele maskinparken på samme sted.

FIKK VI MED OSS ALLE MASKINENE FRA DAGENS ARBEIDSØKT?

Foruten full kontroll over vedlikeholdsstatusen unngår du også å glemme igjen maskiner etter en jobb, siden du ser hvor alle maskiner og batterier befinner seg i sanntid. Det er også enkelt å logge driftstimer og gjøre notater i systemet hvis en maskin ikke fungerer feilfritt, noe som forenkler kontakten med verkstedet.

Slik kommer du i gang:

  1. Monter en Smart Connector (til bensin-, strøm- og batterimaskiner) eller en Smart Connector 2 A (til profesjonelle batterimaskiner) på hver enhet.
  2. Skaff en Connected Box som fanger opp informasjonen.
  3. Last ned STIHL Connected-appen på mobilen (for Android og iOS) eller logg inn på STIHL Connected Portal på en laptop for å se oversikten.

EN TILKOBLET MASKINPARK

SMART CONNECTOR

Smart Connector kan monteres på bensin-, strøm- og batterimaskiner for å registrere driftstid, serviceintervaller og aktuell plassering. Fungerer også på andre maskiner enn STIHL.

457,-

SMART CONNECTOR 2 A

Smart Connector 2 A er en oppdatert modell som med fordel kan monteres på batteridrevne maskiner til profesjonell bruk for å registrere driftstid, serviceintervaller og aktuell plassering.

907,-

CONNECTED BOX

Via Connected Box overføres den innsamlede driftsinformasjonen fra maskinene og batteriene dine raskt og sikkert til STIHL Cloud. Velg mellom en stasjonær og en mobil modell.

Stasjonær enhet med LAN-/WLAN-tilkobling.

3 238,-

CONNECTED MOBILE BOX

Mobil enhet med tilkobling via WLAN eller det mobile nettverket (SIM-kort ikke inkludert).

4 488,-

STIHL SMART CONNECTOR 2A

BATTERISTYRKE FOR PROFFE